Inicio Comunidad Valenciana La nova pel·lícula de l'Hemisfèric 'Ritmes d'Amèrica' proposa un viatge per Estats...

La nova pel·lícula de l'Hemisfèric 'Ritmes d'Amèrica' proposa un viatge per Estats Units a través de la seua música

0

‘Ritmes d’Amèrica’ (‘America’s Musical Journey’), el nou documental de MacGillivray Freeman Films per a IMAX® i pantalla 3D, es presenta esta vesprada en l’Hemisfèric, en un esdeveniment presidit per Anne Madison, Chief Strategy & Communications Officer de Brand USA, al què ha assistit el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal.

«És una enorme satisfacció per a la Ciutat de les Arts i les Ciències acollir este esdeveniment amb què Estats Units reflectix la influència de la cultura i la música en cada un dels racons d’este país, que han aconseguit emocionar i conquistar aventurers i viatgers de tot el món. Més que una pel·lícula, ‘Ritmes d’Amèrica’ és una experiència audiovisual que només es pot disfrutar en tota la seua amplitud en un lloc com l’Hemisfèric», ha afirmat el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, durant la presentació de la pel·lícula.

València és el lloc triat per a l’estrena d’este documental a Espanya, després d’haver-se estrenat als Estats Units, Mèxic, Canadà i França. Brand USA va triar celebrar esta premier en l’Hemisfèric «perquè els espectadors puguen disfrutar de l’experiència immersiva que proposa esta pel·lícula en la millor sala IMAX® d’Espanya».

El documental descobrix a l’espectador la riquesa del patrimoni musical de nord-amèrica de la mà del compositor Aloe Blacc, qui recorre les singulars arrels musicals del país seguint les empremtes de Louis Armstrong, a través de llocs i manifestacions culturals nord-americanes. Durant el film, Blacc visita ciutats icòniques de la música dels Estats Units: New Orleans (Lousiana); Chicago (Illinois).; New York City (New York); Nashville i Memphis (Tennesse) i Miami (Florida), on explora la mescla de cultures que van donar lloc a gèneres musicals nord-americans com el jazz, el blues, el country, el rock and roll, l’hip-hop i molts més.

– Descarrega vídeo resum de l’estrena a València en este enllaç, a partir de les 21,30 hrs. (crèdit obligatori Brand USA): https://interface-tourism.box.com/s/utmoji3qvmeoyemlhwr6enovfxhj7z05 – Descarrega el tràiler del documental (en anglés) en este enllaç (crèdit obligatori Brand USA i MacGillivray Freeman Films; editorial use, no sals): http://marketing.americasmusicaljourney.com/videos/ – Descarrega fotografies de l’estrena a València en este enllaç, a partir de les 21,30 hrs. (crèdit obligatori Brand USA): https://interface-tourism.box.com/s/wlfjcrmbhvrwjiyfkg0n9pqvh14hw17s

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre