Inicio Comunidad Valenciana La mostra 'Teníem tot al nostre favor' exposada al Museu de Belles...

La mostra 'Teníem tot al nostre favor' exposada al Museu de Belles Arts ha rebut més de 56.500 visitants

0


L’exposició ‘Teníem tot al nostre favor’, que el diumenge passat va tancar les seues portes al Museu de Belles Arts de València, ha rebut 56.576 visitants des del mes de novembre passat.

L’exposició estava organitzada de manera conjunta amb l’IVAM dins d’una línia de treball que han obert les dues institucions amb l’objectiu de relacionar les obres d’art de les dues col·leccions permanents dels museus.

En aquesta primera col·laboració, 66 obres de 24 artistes d’art modern i contemporani procedents de l’IVAM han compartit espai amb obres de 36 creadors de la col·lecció permanent del Museu de Belles Arts de València, datades entre els segles XIV i XX.

De aquesta manera, s’ha generat un diàleg entre els diferents moviments artístics i s’ha mostrat com les creacions dels segles XX i XXI recuperen una vegada i altra els gèneres clàssics de l’art a través de la natura morta, el retrat i el paisatge.

Durant aquests mesos han conviscut en el mateix espai les obres de Joaquím Sorolla, Antonio Muñoz Degraín, Francisco i Juan Ribalta, Joan de Joanes, Salvador Abril, Pablo Picasso, Manolo Valdés, André Derain, Julio González i Eduardo Chillida, entre altres.

L’exposició ha recreat una retrospectiva de la història de l’art i la seua evolució en paral·lel als avanços de la societat i la realitat i el context de cada època.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre