Inicio Comunidad Valenciana Valencia La Ciutat dels Arts i els Ciències amplia horaris i activitats durant...

La Ciutat dels Arts i els Ciències amplia horaris i activitats durant la setmana de Pasqua

0


La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats amb motiu de les Pasqües. A partir del 29 de març, el Museu de les Ciències estarà obert de 10 a 19 hores, igual que l’Hemisfèric.

Des del 29 de març i fins al 9 d’abril, el Museu de les Ciències oferix una programació especial per als tallers de ‘Ciència a escena’. Els visitants poden triar entre diferents experiments en directe i el preu per a assistir a estes demostracions científiques és de 3,5 euros per persones i no cal comprar l’entrada general al Museu.

Tots els dies hi ha sessions de ‘Màgia Química’ a les 11.30 hores, ‘Fred Fred’ a les 17.15 hores, ‘Horror al buit’ a les 16.00 hores i ‘Científic per un dia’ a les 12.30 hores. L’estudi de televisió té sessions a las 11.45 hores tots els dies, a excepció del 31 de març i l’1, 7 i 8 d’abril.

També destaca ‘El ‘Teatre de l’Electricitat’ i ‘l’Espai dels Xiquets’ que tindran sessions cada hora des de les 11 fins a les 18 hores, a excepció de les 14 hores. ‘Experiència Frato’, amb passes cada dia a les 11, 13, 15.30 i 17.30 hores.

El ‘ Cub de projecció infinita’ té sessions cada hora des de la seua obertura a les 10 hores, fins al seu tancament a les 19 hores i el ‘Simulador Espacial’ amb sessions cada mitja hora des de les 11.00 fins a les 14.30 i des de les 15.30 fins a les 18 hores. L’oferta durant estos dies es completa amb les visites guiades per a l’exposició ‘Els Nostres Dinosaures’ a les 11.00 hores, 13.00 hores i 16.30 hores.

El visitant al Museu pot recórrer la nova exposició ‘Mediterrani’, que oferix una visió d’este mar des dels seus orígens, descobrint les seues particularitats biològiques i geològiques. A més de disfrutar de les mostres ‘Paisatges’ de la Comunitat Valenciana i ‘de TecnoRevolució’ moure una bola amb el poder de la ment o endevinar per mitjà d’un ordinador en la mostra

En la tercera planta del Museu trobem ‘Gravetat Zero’, l’exposició per a explorar l’univers, conéixer la investigació espacial i aprendre astronomia i ‘Bosc de Cromosomes’ amb més de cent jocs interactius.

L’Hemisfèric L’Hemisfèric amplia també horaris amb sessions des de les 11 a les 21 hores. Els espectadors poden triar tots els dies entre les projeccions següents: les pel·lícules IMAX ‘L’oceà secret de Jean-Michel Cousteau’, ‘Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart’, ‘America Wild. Parcs naturals’ o cine digital 3D amb ‘Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D’ i ‘Robinson Crusoe 3D’.

Les vacances de Pasqua arriben amb sorpresa inclosa. Des de l’1 d’abril, els espectadors podran disfrutar, com una de les activitats exclusives del XX aniversari de l’Hemisfèric, de la pel·lícula ‘Dream Big, un documental que permet conéixer l’enginy humà darrere de les meravelles de l’enginyeria, com la Gran Muralla Xina fins a robots subaquàtics, cotxes solars o ciutats intel·ligents.

Activitats i exposicions exteriors Entre les novetats en activitats a l’aire lliure estan els waterballs, kayacs i barques. A més, la Ciutat de les Arts i les Ciències acull les exposicions d’accés lliure ‘Interval’ i el ‘Jardí d’Astronomia’ en l’Umbracle i ‘Instants’ en el Passeig Nord del Museu de les Ciències.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre