Inicio Comunidad Valenciana La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats...

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats per al pont de desembre

0


La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats durant el pont de desembre, amb més sessions diàries dels tallers científics i visites guiades en el Museu de les Ciències, i projeccions en l’Hemisfèric. A més, aquest dimecres, a les 18.00 hores està previst l’encesa especial de Nadal, amb detalls en els accessos, llums i estreles en l’Umbracle, Museu de les Ciències i Hemisfèric.

El Museu de les Ciències obri del 6 al 9 desembre des de les 10.00 a les 19.00 hores. Durant estos dies, es programen els següents tallers de ‘La ciència a escena’ amb experiments en directe: ‘Màgia Química’ a les 11.30 hores i ‘Fred, fred’ a les 17.15 hores i ‘Horror Al Buit’ a les 16.00 hores. El taller infantil ‘Científic per un dia’ està programat a les 12.30 hores.

Els dies 6 i 7 de desembre es realitzarà el taller ‘Estudi de tv’ a les 11.45 hores. L’entrada als tallers és de 3,50 euros per persona sense necessitat de comprar l’entrada al Museu.

Les visites guiades en les exposicions ‘Mart, La conquista d’un somni’ (12 h i 17.30 hores) i en ‘Els Nostres Dinosaures’ a les 11.00h, 13.00 hores i 16.30 hores. L’oferta es completa amb el ‘Teatre de l’Electricitat’, ‘Simulador Espacial’ o ‘Cub de Projecció Infinita’, en l’exposició ‘Gravetat Zero’, entre altres propostes.

Oferta infantil A més del taller ‘Científic per un dia’, per als més menuts en el Museu de les Ciències s’amplien sessions del ‘L’Espai dels Xiquets’ des de les 11 fins a les 18 hores. En la programació infantil de la Ciutat de les Arts i les Ciències, destaquen la pel·lícula d’animació Fulldome ‘Els Secrets de la Gravetat’ que narra el viatge de dos amics a través de l’espai i el temps després dels passos d’Albert Einstein i ‘Robinson Crusoe 3D’: animació infantil en cine digital 3D.

L’Hemisfèric amplia també horaris amb sessions des de les 11.00 a les 20.00 hores del 6 al 8 de desembre, i fins a les 19.00 hores el diumenge 9 de desembre. Els espectadors poden triar tots els dies entre les projeccions següents: les pel·lícules IMAX ‘Ritmes d’Amèrica’ ‘Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart’, ‘Amèrica Wild. Parcs naturals’ ‘Dream Big’ o cine digital 3D amb ‘Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D’.

En l’Umbracle, els visitants poden disfrutar també de forma gratuïta del ‘Jardí d’Astronomia’, que reunix mòduls interactius sobre el Sol i la Lluna. L’Oceanogràfic també amplia horaris i obrirà de 10.00 a 20.00 hores els dies 6, 7 i 8 de desembre. El diumenge 9 de desembre l’horari serà de 10.00 a 18.0 hores.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre