Inicio Comunidad Valenciana La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes incorpora al seu catàleg 731 obres...

La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes incorpora al seu catàleg 731 obres de la Biblioteca Valenciana Digital (BIVALDI)

0

La Biblioteca Valenciana Digital (BIVALDI) ha subministrat recentment 731 obres al catàleg de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, la biblioteca virtual més important en llengua castellana.

Aquesta incorporació massiva d’obres digitalitzades per la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu i difoses a través del seu portal BIVALDI, suposa un important estímul a la difusió del valuós patrimoni bibliogràfic valencià.

Les obres incorporades recentment se sumen a les publicacions que la Biblioteca Valenciana ja té en el portal virtual Cervantes i que corresponen a 7.325 monografies, 927 documents de fons gràfic (fotografies, cartells, targetes postals), 5.628 peces de fons d’hemeroteca (publicacions seriades com revistes, butlletins, premsa…) i 101 partitures de música.

Recentment, BIVALDI ha incorporat al seu portal el logo de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, que enllaça directament a l’espai virtual compartit per la Fundació i la Biblioteca Valenciana: http://bivaldi.gva.es.

La fundació que gestiona la Cervantes Virtual està presidida pel Premi Nobel Mario Vargas Llosa i entre els seus presidents d’honor figuren els desapareguts Mario Benedetti i Emilio Botín. Es tracta d’un dels projectes més ambiciosos en l’àmbit de les lletres hispàniques en Internet, amb prop de 200.000 registres publicats, més de 400.000 seguidors en la xarxa social Facebook i col·laboracions de les més prestigioses universitats espanyoles i llatinoamericanes.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre