Inicio Comunidad Valenciana Ivace Internacional, VIT Emprende i La Marina d'Empreses representen a l'ecosistema emprenedor...

Ivace Internacional, VIT Emprende i La Marina d'Empreses representen a l'ecosistema emprenedor en el 4FYN

0

Ivace Internacional, VIT Emprende i la Marina de València s’uneixen per a representar a l’ecosistema emprenedor de la ciutat de València en el 4FYN, l’esdeveniment de referència per a ‘startups’ tecnològiques associat al Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona del 25 al 27 de febrer.

Les tres entitats participen amb un estand conjunt en el qual també estan representats facilitadors i incubadores de la ciutat, amb l’objectiu de mostrar la imatge més tecnològica i innovadora de l’ecosistema emprenedor valencià.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha assenyalat que aquest esdeveniment representa «una oportunitat per a connectar amb les comunitats internacionals, descobrir tendències i participar activament en aquesta plataforma per a la comunitat global d’ ‘startups'».

Ivace Internacional participarà en aquest esdeveniment a través del Valencian Investment Desk, el punt d’atenció a l’inversor internacional. «L’objectiu és poder atendre les empreses tecnològiques que tinguen projectes d’inversió i que es plantegen la Comunitat Valenciana com una opció per a la seua implantació», ha indicat Parra.

A més d’intentar captar projectes per a la Comunitat Valenciana, volem donar visibilitat no solament a l’ecosistema emprenedor sinó «al propi territori com a emissor i receptor de talent de gran qualitat, amb unes infraestructures de primer ordre i amb sectors tractors que en la seua verticalitat necessiten de la tecnologia», ha assenyalat.

«En aquesta edició, incidirem en la promoció de diferents espais situats en tota la Comunitat Valenciana on startups de tot el món poden implantar-se i desenvolupar els seus projectes», ha assenyalat.

En el 4FYN està prevista la participació de més de 235 ponents influents que parlaran sobre tecnologia i el seu impacte social, 60 ‘workshops’ basats en temes que ajudaran a millorar els projectes i ‘startups’ dels assistents, reunions de negoci i ‘networking’ entre emprenedors i inversors potencials i ‘corporates’ que assistisquen al Mobile World Congress.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre