Inicio Comunidad Valenciana Ivace Internacional organitza una missió inversa de 50 compradors i prescriptors a...

Ivace Internacional organitza una missió inversa de 50 compradors i prescriptors a Hàbitat València

0

Ivace Internacional ha participat en el desenvolupament del programa de convidats internacionals d’Hàbitat València, convertit en el millor aparador del sector del moble i la il·luminació a nivell nacional, que obri les seues portes a partir d’aquest dimarts i fins a divendres que ve, 21 de setembre.

En la present edició, el Ivace ha reforçat el seu suport a la internacionalització d’aquest certamen amb la invitació a 50 compradors i prescriptors internacionals procedents de 21 països, un 22% més que en l’edició anterior.

La directora general de l’Ivace, Julia Company, ha explicat que aquesta acció s’ha realitzat en col·laboració amb Anieme i FEDAI-DEC, amb l’objectiu de seguir recolzant la internacionalització dels sectors presents en la fira i del propi certamen.

«La Xarxa Exterior de l’Ivace ha tingut una participació imprescindible en la identificació dels integrants d’aquesta missió. S’han seleccionat compradors amb poc coneixement de l’oferta espanyola i amb l’objectiu de seguir posicionant el sector de l’habitat de la Comunitat Valenciana en els mercats exteriors», ha explicat.

«Des de l’Ivace, estem incrementant el nombre de missions inverses integrades per compradors estrangers, per a facilitar al màxim noves oportunitats comercials a les nostres empreses. En aquesta ocasió incrementem el nostre suport a la Fira Hàbitat València per a consolidar el posicionament d’aquest certamen a nivell internacional», ha assenyalat.

Els importadors i prescriptors procedeixen de 21 països. Concretament d’Alemanya, Algèria, Armènia, Xile, Xipre, Emirats, França, Geòrgia, Kazakhstan, el Marroc, Mèxic, Nigèria, Noruega, Polònia, Portugal, Qatar, Regne Unit, Rússia, Suècia, Ucraïna i Estats Units.

No hay comentarios