Inicio Comunidad Valenciana Han obtingut ajudes per un import total de 128.000 euros 8 guions...

Han obtingut ajudes per un import total de 128.000 euros 8 guions de ficció, 6 de documental i 2 d'animació

0

L’Institut Valencià de Cultura ha concedit 16 ajudes de 8.000 euros per a la creació de guions de llargmetratges de ficció, documental i animació. Dels projectes subvencionats, 8 corresponen a projectes de guió de ficció, 6 a guió de documental i 2 a guió d’animació. Les produccions seleccionades rebran una subvenció de 8.000 euros, cosa que suposa un total de 128.000 euros.

Amb aquesta concessió, s’han acomplit els mínims establits per a animació i documental. Les bases garantien, com a principal novetat de la convocatòria, un mínim de 2 ajudes per a animació i documental. En el cas del documental, no només s’ha arribat al mínim, sinó que s’arriba a 6 ajudes concedides a projectes de guió.

En la categoria de ficció, han rebut ajuda els projectes ‘The Senorita’, de Fermín Fernández Palacios; ‘Mamarazzis’, de Luis Eduardo Pérez Cuevas; ‘Náufragos’, d’Antonio Such García; ‘La despedida’, d’Onil Ramón Ganguly Almenar; ‘Overlap’, de Edgar Bernad Mechó i Joaquín Gil Royo; ‘Alicia no está’, de Alfonso Amador Viqueira; ‘El resurreccionista’, de Lucas Barreda Fernández; i ‘Fabián’, de David García Casañ.

En documental, han aconseguit ajuda ‘Dreamin’, de Vicente Pascual Pascual; ‘La Jabalina. Una entre tantes’, de Santiago Hernández Vaya; ‘Cuando València era de cine’, d’Eduard Martínez Arribas i Ignacio Errando Balbastre; ‘De Teresot a Florencio. Les vides de la Pastora’, de Matilde Alcaraz Santonja; ‘El método Farrer’, d’Esther Morente García; i ‘Un viatge a cegues’, de Francisco Moral Remón i Joan Josep Torró Martínez.

Al seu torn, les ajudes a animació han sigut atorgades a ‘El canto de las ballenas’, de Eladio Ballester Colomer; i ‘Las aventuras de Olivia y Tim Pong’, de Irene Iborra Rizo.

La publicació i la concessió d’aquestes ajudes s’ha avançat respecte a convocatòries anteriors amb l’objectiu que els professionals i les empreses culturals tinguen més marge de temps per a treballar i planificar els projectes.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre