Inicio Comunidad Valenciana Els 120 orientadors del Servei Valencià d’Ocupació i Formació han pres possessió...

Els 120 orientadors del Servei Valencià d’Ocupació i Formació han pres possessió dels seus llocs

0

Els 120 orientadors del Servei Valencià d’Ocupació i Formació han pres possessió dels seus llocs de treball. La contractació del personal orientador es tracta d’un dels grans compromisos del #NouServef per a enguany. Els orientadors laborals estaven pendents de consolidar les seues places com a funcionaris interins des de 2008.

El personal orientador dels Centres Servef d’Ocupació realitza una labor fonamental en l’atenció a les persones aturades, recolzant-les i guiant-les per a trobar un treball. Amb la creació d’aquests llocs per als orientadors, es materialitza l’aposta del #NouServef per l’orientació personalitzada com a pilar fonamental de les polítiques d’ocupació.

Amb aquestes contractacions, a més de donar estabilitat a aquesta plantilla d’interins, el personal orientador ha vist reconeguda la seua labor. Per primera vegada, el Servei Valencià d’Ocupació tindrà personal propi, i no subjecte a subvencions periòdiques de l’Estat, la qual cosa facilitarà que tots els usuaris puguen beneficiar-se de l’atenció individualitzada.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre