Inicio Comunidad Valenciana El Teatre Arniches projectarà els sis curtmetratges seleccionats de Curts Comunitat Valenciana...

El Teatre Arniches projectarà els sis curtmetratges seleccionats de Curts Comunitat Valenciana 2018

0


El Teatre Arniches d’Alacant oferirà el pròxim dijous, 28 de febrer, una sessió especial de Filmoteca amb la projecció dels sis curtmetratges que componen els Curts Comunitat Valenciana 2018, la selecció de curtmetratges valencians que anualment l’Institut Valencià de Cultura edita en DVD per a promocionar en festivals nacionals i internacionals. L’emissió dels sis curtmetratges es farà amb dues projeccions, a les 18.00 i a les 20.00 hores.

Els sis curtmetratges que es projectaran són ‘Los pasos’, de José Andrés Sáiz; ‘Patchwork’, de María Manero; ‘Pesticidas’, de Jaume Quiles; ‘Dry Fly’ de Rut Juan; ‘Nuestro amo’, de Mario Fernández Alonso; i ‘Rosenwhol’, de Miguel Llorens.

El curtmetratge és la primera carta de presentació dels joves creadors del sector audiovisual davant de la indústria. L’objectiu del projecte ‘Curts Comunitat Valenciana’ és facilitar l’accés dels autors als principals mercats i consolidar el curtmetratge com a pròleg i punt de partida cap al llargmetratge, però també reivindicar el curt com una obra audiovisual i donar-li valor per si mateix.

Curts Comunitat Valenciana 2019 El termini d’inscripció de curtmetratges per l’edició 2019 de Curts Comunitat Valenciana està obert fins el 20 de març. La inscripció es fa en línia a través d’un enllaç de la web de l’IVC: consultar ací Per a poder participar, els curtmetratges han de complir els requisits següents : que el director o directora del curtmetratge haja nascut o estiga empadronat més d’un any a la Comunitat Valenciana, o que l’empresa productora del curtmetratge tinga la seua seu social a la Comunitat Valenciana. En el cas de coproduccions, haurà de tindre almenys un 50% del percentatge de la producció. La durada màxima del curtmetratge ha de ser de 30 minuts.

La selecció dels curtmetratges que formaran part del catàleg ‘Curts Comunitat Valenciana 2019’ serà realitzada per un jurat format per membres designats pel director general de l’Institut Valencià de Cultura, i en el qual ha d’estar representada la Direcció Adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre