Inicio Comunidad Valenciana El servei d'atenció a la ciutadania PROP de la Generalitat atén més...

El servei d'atenció a la ciutadania PROP de la Generalitat atén més de dos milions de consultes durant el mes de febrer

0

El servei d’atenció a la ciutadania PROP de la Generalitat ha atès durant el passat mes de febrer un total de 2.168.787 consultes a través de tots els seus canals.

La línia d’atenció que més consultes ha sigut, una vegada més, la pàgina web, amb un total d’1.946.233; seguida pel canal telefònic, amb 200.519 atencions i de l’assessorament presencial, que ha enregistrat 19.216 peticions. Així mateix, el xat telefònic ha rebut 2.819 demandes d’informació.

Depenent del canal varien els tipus de consulta més realitzats per les ciutadanes i ciutadans. Així, la cerca d’informació que més s’ha tramitat al web han sigut diverses convocatòries de proves selectives per a l’accés a llocs de treball com ara el cos administratiu de la Generalitat, especialistes en Educació Espacial, en Educació Infantil i en Atenció Sociosanitària; també el torn de promoció interna en el cos superior tècnic d’Arquitectura.

Pel que fa a la via telefònica, allò pel que més s’ha preguntat ha sigut per les ajudes al lloguer de la vivenda per a enguany, l’ús de l’aplicació de finances Cauce Piscis i la consulta de dades d’usuari del Servef a través de l’aplicació Taurus.

També les ajudes al lloguer han sigut les demandes que més han atés de manera presencial a la xarxa oficines PROP de la Comunitat Valenciana, seguides de la sol·licitud de certificats de signatura electrònica i de la sol·licitud d’alta o renovació del títol o carnet de família nombrosa.

Al xat, novament les ajudes al lloguer van ser la qüestió més consultada, així com la convocatòria de proves selectives d’accés a llocs de treball en l’Administració de la Generalitat i, finalment, el formulari de contacte de l’IVAT.

Cal destacar que les oficines PROP que han rebut una major afluència de persones per atendre els seus dubtes i necessitats han sigut, per aquest ordre, la de Vinaròs, la del Port de Sagunt, la d’Alcoi, la de l’avinguda de la Mar a València i la de la Torre 4 de la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, a València.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre