Inicio Comunidad Valenciana El Servef ofereix fins al 31 d'octubre subvencions de 10.000 euros a...

El Servef ofereix fins al 31 d'octubre subvencions de 10.000 euros a les empreses hosteleres que amplien la contractació dels seus treballadors

0

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) ofereix ajudes de fins a 10.000 euros a les empreses del sector turístic i hosteler de la Comunitat Valenciana que ampliïn els contractes dels seus treballadors o els converteixen en indefinits. Aquestes ajudes poden sol·licitar-se fins al dia 31 d’octubre a través de la web del Servef.

La directora general d’ Ocupació i Formació ha exposat que es tracta de la primera vegada que el Servei Valencià d’Ocupació engega una iniciativa d’aquest tipus «dirigida a un dels sectors econòmics més importants de la Comunitat». Amb aquestes subvencions, que han sigut consensuades entre l’empresariat, els sindicats i l’Administració, la Generalitat vol lluitar contra l’alta temporalitat del sector i oferir estabilitat laboral als seus treballadors.

Briones ha declarat que amb aquestes subvencions «el Servef pretén acabar amb l’estacionalitat dels contractes del sector turístic i millorar les condicions dels treballadors» ja que la fi de la campanya d’estiu provoca l’increment de la desocupació, com demostren les dades de l’atur registrat d’aquest mes, que es concentren especialment en el sector serveis. «Amb les ajudes a l’ampliació dels contractes, el Servei Valencià d’Ocupació s’ha proposat revertir la situació», ha asseverat la directora general.

Podrà sol·licitar aquestes subvencions qualsevol empresa privada, incloses les persones treballadores autònomes, amb centre de treball a la Comunitat Valenciana, l’activitat principal de la qual siga l’hostaleria. Per poder optar a les ajudes les empreses hauran d’ampliar en almenys 90 dies els contractes fixos discontinus o bé convertir en indefinit a persones que en l’exercici anterior hagueren estat contractades, amb caràcter fix discontinu o temporal, durant un període de fins a 270 dies.

«Amb aquestes mesures -ha exposat Briones- des del Servei Valencià d’Ocupació i Formació pretenem contribuir a millorar la qualitat de les ocupacions en el sector de l’hostaleria valenciana, que és un dels sectors econòmics amb major pes en la nostra Comunitat».

Termini i sol·licitud de les ajudes Les ajudes per ampliar la contractació de les persones treballadores o per a la conversió dels seus contractes en indefinits podran sol·licitar-se fins al 31 d’octubre a través de la web del Servei Valencià d’Ocupació.

La sol·licitud de la subvenció efectuada per les persones jurídiques o els seus representants (prèviament autoritzats a través del registre de representants consultar ací ) es presentarà de forma telemàtica a través de l’enllaç «Tramitar amb certificat» que hi ha associat a la convocatòria a l’apartat de subvencions de la web del Servef (consultar ací ). Per fer-ho s’haurà de disposar de signatura electrònica avançada, bé amb el certificat reconegut d’entitat o certificat de representant d’entitat.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre