Inicio Comunidad Valenciana El Museu de les Ciències rep a un grup de xiquetes que...

El Museu de les Ciències rep a un grup de xiquetes que participen en la iniciativa ‘Technovation Challenge’

0

El Museu de les Ciències acull aquest dimecres, 4 d’abril a 40 xiquetes participants del programa ‘Technovation Challenge’ a través de Power to Code. L’excursió tecnològica se celebra a partir de les 10.30 hores amb una xarrada divulgativa i una visita a les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències relacionades amb les noves tecnologies.

Esta iniciativa anima les xiquetes a introduir-se en el món de l’empreniment i la programació. L’objectiu de ‘Technovation Challenge’ és trencar la bretxa digital de gènere que existix en la formació d’àmbit tecnològic, augmentar competències tecnològiques i fomentar les vocacions STEM.

‘Technovation’ és el programa insígnia de l’empresa sense ànim de lucre Iridescent. El programa oferix a xiquetes en tot el món l’oportunitat d’adquirir les habilitats necessàries per a convertir-se en emprenedores i líders tecnològiques. Cada any, este programa repta xiquetes d’entre 10 i 18 anys a realitzar un pla de negoci i un app per a mòbils que fa front a un problema social. Des de 2009, han participat més de 15.000 xiquetes de més de 100 països.

Power Code és una organització sense ànim de lucre l’objectiu de la qual és potenciar el coneixement STEM i les capacitats d’empreniment i lideratge en xiquetes, adolescents, dones i famílies. Des de Power Code recolzen, difonen i doten recursos per a acostar el Technovation Challenge, entre altres, a diferents comunitats, sent actualment Ambaixadors del Programa a Madrid i València, cobrint també a Màlaga i altres províncies.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre