Inicio Comunidad Valenciana El director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, participa en...

El director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, participa en la presentació de l’exposició sobre els 40 anys d’Ensems

0

El director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, participa en la presentació a La Nau de l’exposició retrospectiva dels 40 anys d’Ensems. El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València acull a la Sala Oberta aquesta exposició produïda amb l’Institut Valencià de Cultura.

«Tal com sona. Ensems, 40 anys (1979-2018)» és una exposició que fa un recorregut pel festival espanyol més antic d’entre els dedicats a la música contemporània i d’avantguarda, a través d’una selecció de cartells, fotografies, partitures, programes de mà, publicacions i enregistraments sonors i audiovisuals, entre altres documents procedents de col·leccions públiques i privades.

En aquesta presentació intervindran també el vicerector de Cultura de la Universitat de València, Antonio Ariño, i els comissaris de l’exposició, Jorge García i Toni Picazo.

D’altra banda, al mateix acte es presentarà al claustre l’última instal·lació del pintor valencià Rafael Armengol, ‘El joc del color’, una intervenció de gran format que ocupa tot un lateral dels quatre que té el claustre de La Nau.

La inauguració de l’exposició i la instal·lació tindran lloc el dijous 12 d’abril a les 18.30 hores. L’exposició d’Ensems estarà oberta fins al 6 de maig, i la instal·lació d’Armengol, fins el 20 de maig.

– 11.00 hores

– Sala Oberta i claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Carrer Universitat, 2. València

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre