Inicio Comunidad Valenciana El conseller Vicent Marzà lliura el premi MXGP del Mundial de Motocròs...

El conseller Vicent Marzà lliura el premi MXGP del Mundial de Motocròs 2018 a Vilafamés

0

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha assistit a les carreres de MX2 i MXGP del Mundial de Motocròs 2018 i al lliurament de premis d’ambdues categories. L’acte també ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer; del president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i del director general d’Esport, Josep Miquel Moya.

Esport de la Generalitat hi ha fet una aportació de 80.000 euros per a garantir aquest esdeveniment al circuit RedSand MX PARK de Vilafamés. Es tracta de l’única prova del Campionat del Món de Motocròs a Espanya i la primera a territori valencià.

El conseller ha destacat que «la passió per l’esport està darrere d’iniciatives com aquesta gran competició de motocròs. Per aquesta raó, la Conselleria treballa al costat de Vilafamés i col·labora amb els municipis i les diputacions per fomentar l’esport a les nostres comarques».

Aquesta competició és un esdeveniment d’una gran repercussió per al turisme castellonenc i valencià, més enllà del vessant esportiu. Per al conseller, la celebració d’aquest campionat del món a les comarques de Castelló «suposa la descentralització de l’oferta esportiva i la possibilitat que les comarques castellonenques puguen acollir un esdeveniment esportiu de referència com aquest per primera vegada».

El Mundial de Motocròs s’ha celebrat el 24 i 25 de març al circuit RedSand MX PARK, situat a la localitat castellonenca de Vilafamés. D’aquesta manera, gràcies a aquesta celebració, torna a l’Estat el calendari del Mundial de Motocròs per al 2018, específicament a territori valencià.

El calendari, que consta de dènou cites, es va iniciar el 4 de març al traçat de Neuquén, a la Patagònia argentina, i des d’allí s’ha traslladat per a la primera cita a Europa, al circuit de Vilafamés.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre