Inicio Comunidad Valenciana El Consell destina més de 650.000 euros per a fomentar la incorporació...

El Consell destina més de 650.000 euros per a fomentar la incorporació de personal agrícola en règims de qualitat agroalimentària

0

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha destinat un total de 650.163,10 euros per a ajudes a la participació per primera vegada d’agricultors i agricultores en règims de qualitat de productes agrícoles i alimentaris i a les activitats d’informació i promoció portades a terme per grups de persones productores en el mercat interior.

Aquestes ajudes tenen com a objecte subvencionar la incorporació de nous agricultores a règims de qualitat de productes agrícoles, així com les campanyes de promoció i de publicitat genèriques, l’elaboració de material divulgatiu i promocional o l’elaboració i publicació de dossiers i monogràfics sobre aliments de qualitat.

També tenen com a objecte subvencionar la realització de jornades tècniques, accions de relacions públiques i missions comercials, accions de promoció per a l’organització o participació en fires o exposicions, i la realització d’estudis orientats a la millora de la promoció. Tot això en matèria de qualitat agroalimentària diferenciada.

Les subvencions, emmarcades en el Programa de Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020, estan cofinançades en un 53% pels fons Feader de la Unió Europea, en un 8,86% pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, i el restant 38,14% ho aporta la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient.

El llistat complet de beneficiaris de les subvencions està disponible en el següent enllaç del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana: consultar ací.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre