Inicio Comunidad Valenciana El Consell concedix 217.000 euros a associacions protectores d'animals

El Consell concedix 217.000 euros a associacions protectores d'animals

0

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha concedit un total de 217.000 euros a 26 associacions protectores d’animals per a enguany 2018.

En concret les ajudes es dirigixen a la realització de campanyes de conscienciació social i recollida d’animals abandonats per a albergar-los en les seues instal·lacions, i a la devolució als amos o la seua posterior donació, cas de no trobar-se els mateixos.

Totes estes activitats, així com el manteniment dels albergs d’animals abandonats, suposen un cost important per als socis. Per este motiu, la Conselleria subvencionarà gastos de funcionament i la construcció o adequació de les instal·lacions de les associacions de protecció i defensa d’animals de companyia.

La Conselleria contribuirà a finançar part dels gastos de funcionament necessaris per a l’exercici d’activitats, com ara campanyes educatives o de conscienciació social l’objectiu de la qual siga la difusió d’aspectes relacionats amb la protecció dels animals de companyia, a través de centres escolars i centres cívics o entitats afins sense ànim de lucre.

També, per a campanyes de conscienciació social que induïsquen a reduir el nombre d’animals de companyia abandonats, per al control de natalitat dels animals, per a programes autoritzats d’arreplega d’animals de companyia abandonats el destinació del qual siga un nucli zoològic registrat com a alberg temporal dels dits animals i per a programes de manteniment de nuclis zoològics registrats per a l’alberg temporal d’animals de companyia abandonats.

Així mateix, estes ajudes s’orienten a actuacions de construcció i/o adequació a les exigències tècniques legals de les instal·lacions per a alberg d’animals de companyia abandonats, que és una nova línia de finançament oberta en exclusiva enguany.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre