Inicio Comunidad Valenciana El Col·legi Sant Vicent Ferrer de Cullera guanya el primer premi del...

El Col·legi Sant Vicent Ferrer de Cullera guanya el primer premi del concurs ‘Cristal·lització en l’Escola’

0


Estudiants del Col·legi Sant Vicent Ferrer de Cullera han guanyat el primer premi del concurs ‘Cristal·lització en l’Escola’ organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències. El segon premi ha sigut per al projecte presentat per alumnes del Col·legi Nuestra Señora de los Desamparados de València i el tercer premi per a estudiants de l’IES Alto Palancia de Jérica.

El concurs ‘Cristal·lització en l’escola’, que ha comptat amb la participació de més de 1.400 estudiants de Secundària i Batxillerat de la Comunitat Valenciana, pretén divulgar les formes de fer de la ciència a través de l’organització d’un ‘concurs competitiu’.

Este certamen se celebra també en altres comunitats com Andalusia, Aragó, Cantàbria, Catalunya, La Rioja, Madrid i País Basc. En total, en esta nova edició han participat més de 9.500 estudiants que han realitzat projectes de cristal·lografia.

El Museu de les Ciències ha acollit l’exposició dels més de 50 projectes de cristal·lografia presentats al concurs. Els participants han explicat al jurat i també als visitants interessats com ha sigut el procés de creació dels cristalls amb demostracions en directe, maquetes i diferents recursos audiovisuals.

El principal propòsit del concurs és destacar el paper que juga el món dels cristalls en l’actualitat i impulsar el seu estudi, la seua anàlisi i el seu coneixement entre els més jóvens.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre