Inicio Comunidad Valenciana El 95% de visitants recomanaria la visita al Museu i a l'Hemisfèric

El 95% de visitants recomanaria la visita al Museu i a l'Hemisfèric

0


El 95% de visitants recomanaria la visita al Museu i al Hemisfèric segons les dades extretes de les enquestes realitzades al públic durant l’últim trimestre de 2018. L’informe assenyala que el percentatge de satisfacció aconsegueix en línies generals el 81 per cent. En els qüestionaris es preguntava sobre l’atenció rebuda, les instal·lacions, cost i expectatives, aspectes divulgatius, continguts i informació proporcionada.

Amb la divulgació científica un dels principals pilars sobre els quals se sustenta l’estratègia de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Cacsa ha volgut quantificar l’impacte divulgatiu dels seus continguts. En termes globals, quasi el 40% de les persones que han repetit la seua visita, assegura haver llegit o consultat algun llibre, vídeo o document sobre la temàtica que va captar la seua atenció. Addicionalment, i en el cas del Museu, 3 de cada 4 persones enquestades assegura que la seua visita li ha aportat algun coneixement nou i que li ha despertat curiositat per alguna temàtica.

El 85,9% de persones enquestades assegura tindre la intenció de repetir la visita, i els principals motius són les pròpies projeccions i exposicions (77,4%) i l’arquitectura dels edificis (53,7%). Solament el 14,1% de persones consultades no creu tornar repetir la visita, el principal motiu al·legat és la distància amb els respectius llocs de residència, i amb 43,9%.

En el rànquing de les exposicions millor valorades, se situa en primer lloc ‘Els nostres dinosaures’, seguida de ‘Mart. La conquesta d’un somni’. Les exposicions amb temàtiques i continguts de naturalesa (41,70%) i tecnologia (39%) són les més demandades i esperades pels i les visitants. Aproximadament un 83% de les persones enquestades ha assistit a activitats complementàries de Museu, com a Ciència a escena, Estudi de TV, Simulador espacial i visites guiades a exposicions, que ha rebut una valoració satisfactòria amb una mitjana d’un 81%.

Quant al Hemisfèric, les projeccions millor valorades són ‘Amèrica Wild -Parcs’ naturals en primer lloc, seguida de Robinson Crusoe i en tercer lloc Ritmes d’Amèrica, i la resta de projeccions han rebut una valoració mitjana d’un 82%. En aquesta línia, les projeccions amb temàtiques i continguts de naturalesa (43,60%) i astronomia (38,4%) són les més demandades i esperades pels visitants.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre