Inicio Comunidad Valenciana Educació i l'Ajuntament de Sagunt acorden la nova autorització del Conservatori Professional...

Educació i l'Ajuntament de Sagunt acorden la nova autorització del Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo

0

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i l’Ajuntament de Sagunt, per a la nova autorització del Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo, que es produeix pel trasllat de les instal·lacions d’aquest.

El centre ha canviat la seu situada fins ara al carrer Cronista Bru i Vidal a la nova situada al carrer Llíria, a l’edifici de l’antic CEIP Jaume I, transformat en secció de l’IES Clot de Moro, a Sagunt. A efectes administratius queda adscrit al conservatori professional de música núm. 2 de València.

El conservatori, amb una capacitat per a 270 places escolars, impartirà el currículum dels ensenyaments professionals de música per a les especialitats de Piano, Flauta Travessera, Clarinet, Fagot, Saxofon, Trompa, Trompeta, Trombó, Tuba, Violí, Viola, Violoncel, Contrabaix, Guitarra, Oboè, Percussió i Dolçaina i Cant.

A l’Ajuntament, com a titular del centre, li correspon la dotació pressupostària necessària per a les despeses derivades del personal, docent i no docent, i les de funcionament del centre. D’una altra banda, el conservatori se sotmetrà a l’autoritat de la Conselleria i de la inspecció educativa.

Cal recordar que el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo es va crear mitjançant conveni de 30 de maig de 2001 entre la Generalitat i l’Ajuntament de Sagunt, que n’és el titular.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre