Inicio Comunidad Valenciana Educació destina 450.000 euros a les beques per a la promoció de...

Educació destina 450.000 euros a les beques per a la promoció de l’excel·lència acadèmica de l’alumnat universitari

0

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat les beques per a la promoció de l’excel·lència acadèmica destinades a l’alumnat que haja conclòs, durant el curs 2016-17, estudis d’educació universitària a les universitats públiques de la Comunitat Valenciana i estudis superiors en centres públics adscrits a l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV).

Aquesta beca, a la que la Generalitat destinarà enguany un total de 450.000 euros, té com a principal objectiu premiar l’esforç i valorar el rendiment acadèmic dels millors alumnes de cada titulació universitària.

En concret, consistirà en l’exempció del pagament de la taxa de matrícula per a la realització d’un màster o curs de formació durant el curs 2017-2018 o 2018-2019, així com l’expedició d’un diploma acreditatiu de l’excel·lència acadèmica. L’import màxim de la beca és de 3.000 euros.

Podran ser beneficiaris de les beques els que hagen conclòs durant el curs 2016-2017 els seus estudis de grau a les universitats públiques valencianes o estudis superiors en centres de titularitat pública adscrits a l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV).

El nombre de beneficiaris per universitat serà d’un per cada títol superior, sempre que haja completat el pla d’estudis en el curs acadèmic 2016-17. En el cas que aquest alumne renuncie, es proposarà per a la beca el següent que tinga la màxima puntuació i així successivament fins l’acceptació de la beca, sempre que no hi haja una diferència superior a 0,5 punts respecte al que més puntuació haja obtingut.

El termini de presentació de les sol·licituds, que hauran de fer les universitats i l’ISEACV, finalitza el 31 de maig de 2018, i a partir d’aquest moment la Conselleria tindrà un termini de 6 mesos per a resoldre i concedir les beques.

La concessió d’aquestes beques té com a finalitat la promoció de l’excel·lència acadèmica en els estudis oficials de grau, llicenciatura, enginyeria, arquitectura, diplomatura, magisteri, enginyeria tècnica, arquitectura tècnica i per quart any consecutiu, ensenyaments artístics superiors als centres públics adscrits a l’ISEACV, mitjançant un reconeixement oficial que constitueix un estímul per a millorar el rendiment acadèmic, ja que els beneficiaris són els estudiants amb la màxima nota mitjana en l’expedient.

Per a més informació: consultar ací.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre