Inicio Comunidad Valenciana Educació destina 3,1 milions d'euros per a la millora dels quatre primers...

Educació destina 3,1 milions d'euros per a la millora dels quatre primers centres educatius de la ciutat d'Alacant via 'Edificant'

0

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport destina 3,1 milions d’euros a l’ampliació, la rehabilitació i la millora dels quatre primers centres educatius de la ciutat d’Alacant, dins del pla ‘Edificant’.

Amb aquest pressupost per a la ciutat d’Alacant, s’han delegat les competències per a la tramitació de les obres per part de l’Ajuntament d’Alacant per a l’ampliació del CEIP La Florida, amb 429.552 euros; la rehabilitació del CEE Santo Ángel de la Guarda, amb 1.042.438 euros; l’ampliació del CEIP Juan Bautista Llorca, amb 1.573.882 euros, i la millora del CEIP Emilio Varela, amb 43.878 euros. Educació de la Generalitat n’assumeix els costos íntegrament.

Pla ‘Edificant en l’actualitat De moment, Educació ha pressupostat 156 milions d’euros per a millorar 117 centres de les comarques d’Alacant; 43,1 milions d’euros per a 25 centres de les comarques de Castelló i 89,5 milions per a 76 centres de les comarques de València. En total, 288,6 milions d’euros per a construir, ampliar, rehabilitar i millorar 218 centres educatius.

En total, 105 ajuntaments ja tenen la delegació de competències per a tramitar les obres dins del pla ‘Edificant’, 48 municipis de les comarques d’Alacant, 18 de Castelló i 39 de València.

El pla ‘Edificant’ pretén agilitzar els tràmits per a la construcció i la millora dels centres educatius valencians i permetrà als ajuntaments que se sumen al programa «Avançar» en la tramitació dels expedients per a les actuacions que consideren prioritàries als seus centres educatius. Els municipis fan les sol·licituds i la Generalitat genera el crèdit als ajuntaments que s’hi acullen.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre