Inicio Comunidad Valenciana Educació convoca les ajudes complementàries de les beques Erasmus +

Educació convoca les ajudes complementàries de les beques Erasmus +

0

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat aquest dijous en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la convocatòria de les ajudes per a complementar les beques per a l’activitat de mobilitat d’estudiants per estudis del programa Erasmus + pertanyents a institucions públiques valencianes d’educació superior per al curs 2018-2019. Per a això, la Conselleria destinarà un import total de 600.000 euros.

El termini de presentació de les sol·licituds s’iniciarà a partir de demà, dia 22 de juny, i finalitzarà el pròxim 28 de setembre de 2018. Les formalitzaran les universitats públiques que integren el Sistema Universitari Valencià i els seus centres vinculats, així com els centres adscrits a l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana, en la seua qualitat de gestors de les beques Erasmus +.

Cal recordar que l’alumnat d’educació superior va sol·licitar, segons el calendari previst, participar en el Programa Erasmus + a les universitats corresponents, i que en aquesta convocatòria són les universitats les que sol·liciten aquesta ajuda complementària que concedeix la Conselleria d’Educació.

L’import mensual que percebran els estudiants dependrà del país d’estada de l’alumne. En concret, es destinaran 300 euros per a les estades a Dinamarca, Finlàndia, Irlanda, Islàndia, Liechtenstein, Luxemburg, Noruega, Regne Unit i Suècia.

Per als estudiants que realitzen la seua estada a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Xipre, França, Grècia, Itàlia, Malta, Països Baixos i Portugal, es destinaran 250 euros.

Finalment, l’import serà de 150 euros en el cas dels alumnes l’estada dels quals es duga a terme a Macedònia, Bulgària, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estoniana, Hongria, Letònia, Lituània, Polònia, República Txeca, Romania i Turquia.

Aquestes ajudes complementàries es concediran per un màxim de 9 mesos d’estada. Si l’estada és de menys duració, únicament es concedirà l’ajuda per l’estada efectivament realitzada. Així, l’alumnat valencià podrà percebre un màxim de 2.700 euros de la Generalitat.

L’enllaç per a consultar la relació de sol·licituds de beques estimades i desestimades és el següent:

http://www.ceice.gva.es/es/web/universidad/ayudas-y-becas L’import global de les ajudes es lliurarà a cada entitat sol·licitant dins del termini de 20 dies naturals a comptar del següent a la publicació de la resolució de concessió de les ajudes.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre