Inicio Comunidad Valenciana Educació acosta la Unitat de Diagnòstic i Tractament de Patologia Associada a...

Educació acosta la Unitat de Diagnòstic i Tractament de Patologia Associada a l’Activitat Musical als docents valencians

0


La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, mitjançant la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, ha organitzat una jornada informativa i de presentació de la Unitat de Diagnòstic i Tractament de Patologia Associada a l’Activitat Musical de l’hospital públic La Fe.

La jornada ha tingut com a objecte presentar als professionals de la xarxa educativa relacionats amb la música, com són equips directius de conservatoris i centres autoritzats de música, la unitat esmentada.

La Unitat de Patologia Associada a l’Activitat Musical és una unitat multidisciplinària, que té com a principals objectius la prevenció de les principals malalties associades a la pràctica instrumental i vocal, i el tractament d’aquestes una vegada ha aparegut aquesta patologia.

Amb aquesta finalitat, la unitat elabora i difon material relacionat amb la prevenció, el diagnòstic precoç i les primeres fases del tractament de les principals patologies, al mateix temps que aborda problemes més complexos en la consulta externa dirigida a aquesta finalitat a l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe.

Amb aquesta jornada, la Conselleria té la intenció formar els professionals docents, per tal que des del pròxim curs escolar puguen derivar alumnes amb problemes físics a les consultes de la unitat. A més, pretén establir una comunicació activa entre les aules de música i les consultes de l’hospital, per tal d’arribar a tants músics com siga possible i fer-ho d’una manera efectiva i ràpida, atés que és fonamental per al funcionament d’aquesta unitat la col·laboració entre docents i metges.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre