Inicio Comunidad Valenciana Dansa València s’acomiada amb les actuacions de Panicmap, Las Hermanas Gestring, Pepa...

Dansa València s’acomiada amb les actuacions de Panicmap, Las Hermanas Gestring, Pepa Cases i Sol Picó

0

El festival Dansa València 2018, que se celebra a València des del passat 11 d’abril, arriba a la seua darrera jornada. Des de l’edició de l’any passat el festival torna als seus orígens i és una mostra de la millor dansa contemporània que es fa en l’actualitat, congregant un gran nombre de programadors nacionals i internacionals.

Aquesta última jornada s’inicia amb un espectacle de la recuperada La Danseta adreçat als més menuts. ?Pequeño Big Blue’ és una proposta plàstica en la qual el moviment i la tecnologia dialoguen per a oferir una gran experiència a menuts i grans. Està recomanat per a xiquets d’entre 18 mesos i 4 anys.

El primer espectacle de carrer del dia és ?Good Girl’, de la companyia Hermanas Gestring, formada por Greta García i Laura Morales. L’obra està presentada en xicotets fragments. A continuació Pepa Cases presenta, també a la plaça del Patriarca, l’espectacle ?Volat’ una obra de dansa-teatre de carrer on una ballarina transporta a l’espectador entre la dansa i la poesia.

Per finalitzar, el festival Dansa València compta amb l’espectacle de Sol Picó ?We Woman’ el diumenge 15 d’abril, a les 19:00 hores, al Teatre Principal. Amb la seua pròpia companyia, Sol Picó s’ha convertit en una de les artistes més heterodoxes de l’escena, amb les seues més de 30 obres, ha visitat més de 35 països i té 10 Premis Max i el Premi Nacional de Dansa entre altres guardons. En aquest espectacle Sol Picó se pregunta per la condició de dona, enriquint la seua mirada amb la de dones de tot el món. Partint de les diferents disciplines que practiquen les artistes i dels orígens i herència de cadascuna, Sol Picó dibuixa el retrat de la dona contemporània.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre