Inicio Comunidad Valenciana Dagoll Dagom arriba al Teatre Principal amb l'espectacle musical 'Maremar'

Dagoll Dagom arriba al Teatre Principal amb l'espectacle musical 'Maremar'

0


L’IVC porta al Teatre Principal de València la companyia Dagoll Dagom amb el seu espectacle musical ‘Maremar’, que estarà en el cartell del 7 al 10 de març.

Segons el director adjunt d’Arts Escèniques de l’IVC Roberto García “‘Maremar’ reuneix tots els ingredients d’un gran espectacle: una adaptació d’un clàssic de Shakespeare en clau d’espectacle musical portat a escena per una de les companyies més consolidades i importants del nostre país”.

L’espectacle és una adaptació de l’obra ‘Pèricles, príncep de Tir’ de William Shakespeare, a partir de la traducció de Salvador Oliva. Inspirat en la música i lletres de Lluís Llach, el musical està dirigit per Joan Lluís Bozzo.

L’argument se centra en un camp de refugiats en el qual una xiqueta plora desconsoladament perquè ha perdut els seus pares. Es troba amb un personatge fantàstic que la consola i li conta la història de Pèricles.

Amb ‘Pèricles’, Shakespeare recrea una metàfora sobre la vida, explicada com un viatge a través del mar. Aquest text ens mostra que la prevalença de la bondat i l’amor poden ser recompensades per damunt de la maldat. És, també, un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d’una família que lluiten pel seu retrobament.

Partint de l’univers musical de Lluís Llach, Andreu Gallén convertirà les seues cançons en atmosferes melòdiques que ens acompanyaran en les emocionants aventures de Pèricles. Amb ‘Maremar’, Dagoll Dagom explora un nou llenguatge amb música i cançons ‘a capella’, amb les veus sense orquestra i només uns subtils acompanyaments instrumentals realitzats pels mateixos actors i actrius de la companyia.

Alhora, Ariadna Peya ens farà viure amb la dansa i el moviment, tots els viatges, naufragis, pèrdues i retrobaments d’una manera commovedora. Serà un espectacle total, en el qual les coreografies envoltaran les cançons i les escenes i crearan un tot homogeni en què música, veu, text i moviment es fonen en una mateixa proposta lluny del teatre musical de tall més clàssic.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre