Inicio Comunidad Valenciana Climent: 'Fer compatible la innovació tecnològica i la sostenibilitat ha fet de...

Climent: 'Fer compatible la innovació tecnològica i la sostenibilitat ha fet de Envaplast un referent en el sector'

0


El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha visitat a Benimarfull l’empresa Envaplast, dedicada des de 1984 a la producció i distribució d’envasos de plàstic.

«Envaplast ha sabut fer compatible el seu creixement empresarial mitjançant innovació tecnològica amb un respecte a l’entorn i una aposta per la sostenibilitat, la qual cosa li ha convertit en un referent del sector», ha assenyalat Climent.

L’empresa fabrica cada hora 1.500 envasos, i ha apostat per l’automatització dels seus processos de producció, així com per la reutilització de plàstics fins a aconseguir zero residus.

«La tasca de Envaplast -ha afegit Rafa Climent- genera economia i responsabilitat i respon a l’estereotip d’empresa que ens ajuda a aconseguir la transformació de model productiu que venim impulsant des de la Conselleria d’Economia, sostenible i innovador».

Climent ha posat a disposició dels responsables de l’empreses els serveis i línies d’ajudes amb les quals explica l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) «i de les quals poden beneficiar-se ja que la majoria d’elles responen als eixos estratègics de l’empresa: innovació, recerca i desenvolupament tecnològic, eficiència energètica i energies renovables».

«No volem que cap empresa es quede sense informació i que cap idea es quede sense desenvolupar», ha afegit Climent, qui ha recordat que, des de la setmana passada, està en marxa la Xarxa d’Agents de Proximitat de l´Ivace «un instrument pensat per i per a les pimes».

La Xarxa d’Agents de Proximitat de l´Ivace pretén acostar a totes les empreses de tots els racons de la Comunitat els serveis i ajudes de l´Institut cercant l’equilibri territorial i articulant un sistema de serveis eficient.

En una primera fase, aquesta Xarxa es va a nodrir de les xarxes que ja operen a la Comunitat de suport a empreses, emprenedors i entitats com són les Agències d’Ocupació i Desenvolupament Local, la Xarxa de Centres Tecnològics de la Comunitat Valenciana i la Xarxa de Centres Europeus d’empreses Innovadores.

Aquestes entitats no solament informaran a les pimes dels serveis i noves convocatòries de l´Ivace sinó que també ajudaran a as empreses en les paperasses de presentar les sol·licituds.

Climent ha anunciat que, després de l’estiu, es preveu ampliar aquesta xarxa d’agents als parcs científics de les universitats i a les cambres de comerç.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre