Inicio Comunidad Valenciana Cinema Jove acull el 17è Premio Projecto Corto Movistar+

Cinema Jove acull el 17è Premio Projecto Corto Movistar+

0

Movistar+, en col·laboració amb Pecera Estudio, convoca el 17è Premio Proyecto Corto Movistar+ en el context de Cinema Jove. Aquesta iniciativa pretén donar suport a la producció de curts facilitant als seus guanyadors la realització d’una peça fílmica.

Així va ocórrer en 2017 amb la proposta de Martín Romero, ‘La noche’, que serà exhibida en la inauguració d’aquesta 33a edició del Festival Internacional de Cinema de València, el 22 de juny.

La convocatòria està oberta fins al 20 de maig, i hi poden participar totes les empreses físiques o jurídiques que es troben inscrites com a productores en el Registro de Empresas Cinematográficas y Audiovisuales de l’ICAA, d’acord amb l’Ordre de 7 de juliol de 1997. També podran concursar aquelles empreses físiques o jurídiques inscrites com a productores en el registre d’empreses cinematogràfiques propi d’una comunitat autònoma.

Cada empresa podrà presentar un màxim de dos projectes, la durada màxima dels quals no podrà excedir els 20 minuts. S’hauran d’enviar dues còpies impreses en paper a les oficines del Festival Internacional de Cinema de València – Cinema Jove, amb el títol de 17.º Premio Proyecto Corto Movistar+’, a l’adreça següent: plaça de l’Almoina, 4-1r, 46003, València. En la capçalera de l’enviament hauran de figurar, per separat, els logotips de Cinema Jove, de Movistar+ i de Pecera Estudio. A més, s’haurà d’enviar una versió digital del dossier a: info@cinemajove.com.

El dossier d’inscripció constarà del guió del curtmetratge, una sinopsi breu, la memòria del director, el pla de rodatge, el pressupost, el pla de finançament, el currículum del director i de l’equip tècnic, l’equip artístic, l’historial de la productora, l’acreditació d’inscripció en el Registro de Empresas Cinematográficas y Audiovisuales de l’ICAA o en el registre d’empreses cinematogràfiques propi d’una comunitat autònoma i la fitxa d’inscripció degudament omplida.

L’obra seleccionada serà premiada per Movistar+ amb 9.000 euros, destinats a la realització del curt. La televisió de pagament adquireix a canvi els drets d’emissió per dos anys, amb un nombre il·limitat de projeccions. El primer any serà en exclusivitat.

Així mateix, el projecte guanyador rebrà un patrocini per a la postproducció d’àudio per part de Pecera Estudio, valorat en 3.000 euros, que consistirà en el disseny de so, edició, enregistrament d’efectes, doblatges, locucions, enregistrament i mescla musical. El premi no inclou les mescles Dolby ni la contractació externa de dobladors, locutors, tècnic d’efectes de sala… El treball es durà a terme en Pecera Estudio.

El curtmetratge guanyador haurà d’estar rodat íntegrament abans de la primera setmana de juny de 2019. El lliurament de la peça fílmica es farà a les oficines de Cinema Jove.

El curtmetratge premiat s’estrenarà a escala nacional, i fora de concurs, durant la celebració de la 34a edició de Cinema Jove, al juny de 2019. L’obra no podrà ser exhibida ni preestrenada, totalment o parcialment, abans de la seua presentació en aquest certamen. En casos excepcionals, el festival pot considerar-ne una projecció prèvia.

Per a qualsevol dubte i ampliació d’informació, els interessats han de dirigir-se al telèfon de Cinema Jove, 96 331 10 47, o al correu electrònic info@cinemajove.com.

El Festival Internacional de Cinema de València-Cinema Jove està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, i té com a objectiu la promoció de joves cineastes. La cita amb les últimes tendències de l’audiovisual està programada del 22 al 29 de juny de 2018.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre