Inicio Comunidad Valenciana CACSA acorda amb les constructores prolongar fins a final d’estiu les obres...

CACSA acorda amb les constructores prolongar fins a final d’estiu les obres de finalització de l’Àgora

0

El Consell d’Administració de la Ciudad de las Artes y de las Ciencias (CACSA) ha acordat amb la UTE constructora de l’Àgora prolongar fins a final d’estiu les obres de finalització de l’edifici. La decisió de CACSA es pren a petició de la UTE, que va sol·licitar més temps per a realitzar unes obres que revisten una important complexitat.

L’acord compta amb el vistiplau tant de la direcció del projecte com de l’equip tècnic de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La principal raó que porten a CACSA i a la UTE a prolongar el termini previst és garantir els majors estàndards de qualitat, evitant que la precipitació en la finalització dels treballs puga produir errors.

Alguns dels treballs que s’estan realitzant han suposat major complexitat d’allò que s’ha esperat, com la instal·lació de les bastides o el tancament dels elements superiors de l’edifici, a la qual cosa s’ha unit les inclemències meteorològiques que, per seguretat laboral, han ralentitzat alguns treballs en les bastides.

Este canvi en la data de finalització no afecta el pressupost marcat en el reinicie de les obres, que es va fixar en 4,6 milions d’euros, amb un marge del 10% previst.

El canvi en la data d’entrega de l’Àgora per part de la UTE a CACSA no té cap incidència sobre el calendari d’obres previst per la fundació la Caixa per a instal·lar un CaixaForum en l’edifici de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre