Inicio Comunidad Valenciana 'America Wild. Parcs Naturals' és la pel·lícula de l'Hemisfèric millor valorada pel...

'America Wild. Parcs Naturals' és la pel·lícula de l'Hemisfèric millor valorada pel públic

0


Les projeccions millor valorades pel públic de l’Hemisfèric són ‘Amèrica Wild. Parcs naturals’ i ‘Ritmes d’Amèrica’, sent la resta de projeccions valorades amb una mitjana d’un 82%, segons les dades de les enquestes realitzades al públic durant l’últim trimestre de 2018.

En esta línia, les projeccions amb temàtiques i continguts de «Naturalesa» (43,60%) i «Astronomia» (38,4%) serien les més demanades pels visitants. L’informe revela que el 95,3 per cent dels espectadors de l’Hemisfèric recomanaria l’experiència i un 89,2 per cent repetiria la visita.

La pel·lícula ‘Amèrica Wild. Parcs Naturals’ recorre alguns dels parcs nacionals més famosos dels Estats Units amb imatges espectaculars de Yosemite, Yellowstone, el Gran canó, el Parc Nacional Glacier i Everglades.

La pel·lícula IMAX ‘Ritmes d’Amèrica’, que estarà en cartellera fins al 31 de març de 2019 dissabtes i diumenges a les 16 hores, narra el viatge del cantant Àloe Blacc a través de les arrels de la música recorrent les grans ciutats com a Nova Orleans, Chicago, Nashville, Miami i Nova York on gràcies a la mescla de cultures van nàixer ritmes com el jazz, el blues, el country, el soul o el rock and roll.

Últimes sessions de ‘Les Nocturnes d’Hivern’ dissabtes 2 i 9 de març L’Hemisfèric celebrarà esta dissabte, 2 de març, a les 20 hores, una nova sessió del planetari ‘Les Nocturnes d’Hivern’ amb narració en directe i música original que ensenya als espectadors el cel a l’hivern. A més, la cartellera de l’Hemisfèric, que renovarà la seua programació a partir de l’1 d’abril amb ‘Jardí Salvatge. La naturalesa que ens rodeja’, inclou també ‘Planet Power 3D. L’energia del planeta’, ‘Caminant entre dinosaures: Planeta Prehistòric 3D, ‘Els secrets de la gravetat’ i ‘Viatge a l’Espai. Pròxima Parada: Mart’.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre