Inicio Comunidad Valenciana Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dimarts, 23...

Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dimarts, 23 de juny

0

11.30 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, acompanya al ministre d’Afers Exteriors alemany, Heiko Maas, en la seua visita al Port de València. – Port de València NOTA: El Gabinet de Comunicació de la Generalitat facilitarà imatges i fotografies 12.40 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, visita, amb la ministra d’Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, Arancha González Laya, i el ministre d’Afers Exteriors alemany, Heiko Maas, la Ciutat de les Arts i les Ciències. – Ciutat de les Arts i les Ciències NOTA: Només mitjans gràfics 16.00 hores.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, rep la Ministra d’Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, Arancha González Laya. – Palau de la Generalitat NOTA: Només mitjans gràfics 17.10 hores.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, visita la base de l’ONU a Quart de Poblet amb la ministra d’Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, Arancha González Laya. – Base ONU. Avinguda comarques del País Valencià. Quart de Poblet NOTA: Només mitjans gràfics

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre