Inicio Comunidad Valenciana Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dimarts, 18...

Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dimarts, 18 de setembre

0

9.00 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, assisteix al desdejuni informatiu de la Cadena SER, en el què intervé el ministre de Foment, José Luis Ábalos.

– Restaurant Magistral. Carrer Andalusia, 18. Alacant

12.00 hores.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, assisteix, juntament amb el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, al Dia de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana. A l’acte també acudeixen la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, i el director general de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel.

– Monestir de Sant Miquel dels Reis. Avinguda de la Constitució, 284. València

13.00 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, signen un conveni entre la Generalitat Valenciana i el Ministeri de l’Interior pel qual s’adscriu una unitat de Policia Nacional a la Comunitat. Estaran presents la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, i el director general de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel.

– Monestir de Sant Miquel dels Reis. Avinguda de la Constitució, 284. València.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre