Inicio Comunidad Valenciana Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dijous, 22...

Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dijous, 22 de març de 2018

0

10.00 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, participa en l’obertura de la jornada del Dia Mundial de l’Aigua, organitzada per la Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat Valenciana (Fecoreva). A l’acte també assisteix la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián.

– Sala Rafael Altamira. Seu Universitària Ciutat d’Alacant. Avinguda Ramón y Cajal, 4. Alacant

11.00 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, presenta la campanya de la Generalitat sobre l’ús responsable l’aigua. Assisteix també la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián.

– Casa de les Bruixes. Avinguda Doctor Gadea, 10. Alacant

13.30 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, clausura l’Assemblea General Ordinària de la Unió Democràtica de Pensionistes de la província de València.

– Auditori de Riba-roja. Carrer Major, 135. Riba-roja de Túria.

19.00 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, assisteix, juntament amb la vicepresidenta i consellera d’Igualtat, Mónica Oltra, i altres membres del Consell, a la commemoració del 600 aniversari de la sessió de Corts que va donar lloc a la creació de la Generalitat.

– Convent de Sant Domènec (Capitania General). Plaça de Tetuan, 22. València

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre