Inicio Catalunya Girona Reinventa’t 2019 abordarà la transformació del lideratge en la Quarta Revolució Industrial

Reinventa’t 2019 abordarà la transformació del lideratge en la Quarta Revolució Industrial

0


Aquest matí, 20 de novembre, ha tingut lloc a la sala de premsa Ferran Agulló de la Diputació de Girona la presentació de la nova edició de Reinventa’t 2019, sota el títol «Lideratge 4.0. Dirigir en la Quarta Revolució Industrial». A l’acte hi han participat Jordi Camps, diputat delegat de Promoció Econòmica i Desenvolupament Econòmic Local (DIPLAB); Xavier Gangonells, director general de l’Associació Espanyola de Directius (AED), i Josep Maria González, director de l'Àrea de Negoci de Girona de CaixaBank.

El diputat ha volgut agrair, en primer lloc, «a l’Associació Espanyola de Directius, la confiança que ha dipositat en Girona per acollir un debat tan profund i transcendental per al nostre futur com a societat». Així mateix, ha afegit que «des de la Diputació estem molt satisfets de donar suport a Reinventa’t 2019». I ha afegit que «la seva presència a la ciutat servirà de guia per a directius i empresaris, especialment de les comarques gironines, per ajudar a obtenir coneixements sobre els reptes del lideratge en un context de canvi permanent que obliga a reinventar-se constantment».

L’Auditori Palau de Congressos de Girona acollirà el dimarts 26 de novembre la novena edició del fòrum Reinventa’t, on es posaran sobre la taula les decisions que directius i empresaris han d’impulsar a les organitzacions per afrontar els reptes de la Quarta Revolució Industrial (4RI). Aquest procés està provocant una autèntica transformació dels models i estratègies de negoci en un entorn de canvis socials i de nous hàbits per part dels consumidors.

Les tecnologies emergents ofereixen tant oportunitats com riscos. El seu impacte en les empreses i en els seus grups d’interès dependrà, en bona part, de com els directius liderin aquest desenvolupament. Per aquest motiu, l’edició d’enguany té com a eix temàtic la transformació del lideratge en aquesta 4RI. Durant la jornada es reflexionarà sobre com les empreses han de contribuir positivament a gestionar aquests canvis en la societat, així com quin ha de ser el paper dels empresaris i directius perquè les seves empreses puguin mantenir el ritme de la tecnologia, respondre a les canviants demandes socials i fer front a l’emergència climàtica.

La novena edició de Reinventa’t Girona estarà articulada al voltant de diverses taules de debat i conferències, que aplegaran més de 500 directius, empresaris i experts. Així mateix, per primer cop també es realitzaran un seguit de tallers pràctics sobre les vuit competències clau dels nous lideratges. Una altra novetat serà la realització d’un debat enfocat a estudiants a punt d’incorporar-se al món laboral titulat «L’era digital: com afecta la teva carrera professional?».

 

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre