Inicio Catalunya Girona Miquel Noguer participa en la inauguració dels actes del centenari de la...

Miquel Noguer participa en la inauguració dels actes del centenari de la UE Olot

0


El sopar, que ha tingut lloc aquest dissabte al restaurant La Deu, ha reunit unes 300 persones que en algun moment han tingut un vincle amb l’entitat de la Garrotxa o el continuen tenint

 

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha intervingut aquest dissabte en l’acte que ha donat el tret de sortida al centenari de la Unió Esportiva Olot, que ha tingut lloc al restaurant La Deu de la ciutat garrotxina. Unes 300 persones lligades en algun moment al club han participat en un sopar ambientat en l’any 1921, l’any que es va fundar. 

El centenari s’iniciarà oficialment el 30 d’octubre de 2021, que es compliran cent anys del primer partit del llavors anomenat Olot FC, i s’allargarà fins a l’1 d’octubre de 2022. En tot cas, ja hi ha programats una sèrie d’actes preliminars i celebracions, com el d’aquest dissabte. Tot el programa està coordinat per la Comissió del Centenari, liderada per Carles Llorens, autor del llibre dels 75 anys de la UE Olot, i compta amb quatre exjugadors de diferents èpoques. Es tracta de Florenci Lluís i Josep Maria Fabregó (jugadors dels anys setanta); Pep Solés (exporter i actual president de l’Associació d’Exjugadors) i Abel Solé, directiu, excapità i jugador amb més partits en la història del club. També hi participen la periodista Anna Diago i Anna Bonfill, directora de l’arxiu de l’Ajuntament d’Olot.

En la seva intervenció, Miquel Noguer ha ressaltat la densitat històrica del club, un dels més representatius de les comarques gironines: «El recorregut no ha estat planer. Hi ha hagut moments de gran dificultat, en què ha fet falta l’esforç, la persistència i el treball de tots plegats per tirar endavant. Afortunadament, l’actual és un moment dolç. Però, per damunt dels resultats i dels èxits esportius, que esperem que hi continuïn essent, m’agradaria destacar l’alt compromís social, els valors i el vincle de l’Olot amb la cultura i el teixit social de la ciutat, la comarca i el país». A més del primer equip, que milita a segona divisió B, el club compta amb més de vint equips de base, conjunts femenins, dos equips formats per nois amb risc d’exclusió social i quatre més integrats per persones amb discapacitats. Així mateix, té signats convenis amb Integra, Càritas, TEA Garrotxa i el Banc de Teixits i Sang.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre