Inicio Catalunya Girona Les activitats d'«Estima el teu mercat» continuen als mercats de Girona, Lloret,...

Les activitats d'«Estima el teu mercat» continuen als mercats de Girona, Lloret, Olot, Palamós, Salt i Sant Feliu de Guíxols

0


Aquest cap de setmana ha continuat la programació de la segona edició de la campanya internacional «Estima el teu mercat», organitzada per la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona, amb el suport de la Diputació de Girona. Del 17 de maig al 2 de juny els mercats municipals de les comarques gironines duen a terme activitats sortides del cor, pensant en la salut, l’esport i la nutrició.

Sota el lema d’aquesta edició, «Estimo el meu mercat. El mercat a prop del teu cor: amb la nutrició, la salut i l’esport», els mercats que han ofert activitats aquest cap de setmana han estat: el Mercat del Lleó de Girona, el Mercat de Lloret, el Mercat d’Olot, el Mercat de Palamós, el Mercat de Salt i el Mercat de Sant Feliu de Guíxols. La programació d’aquest segon cap de setmana es va iniciar divendres passat, 24, al matí, al Mercat de Palamós, on, durant dues hores, es va realitzar un showcooking de productes de temporada amb una infermera del CAP i membre de la Comissió de Promoció i Prevenció de la Salut del SSIBE i un cuiner dinamitzador de l’Espai del Peix, Aula gastronòmica del Museu de la Pesca.

El mateix dia a la tarda, al Mercat d’Olot es va realitzar una doble sessió de música folk, activitat que es va tornar a oferir l’endemà al matí.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre