Inicio Catalunya / Cataluña Girona / Gerona La Diputació de Girona i la Ricky Rubio Foundation signen un conveni...

La Diputació de Girona i la Ricky Rubio Foundation signen un conveni per implantar el projecte «Community Team»

0


Aquest matí, a l’edifici de Can Forn de la Diputació de Girona, el president de l’ens supramunicipal en funcions, Miquel Noguer, ha rebut la visita de representants de la Ricky Rubio Foundation, entre els qual es trobava Esteve Rubio, pare del jugador Ricky Rubio. En la trobada s’ha dut a terme la formalització de la signatura d’un conveni entre ambdues parts, el qual té per objecte regular la concessió d’una subvenció per a la implantació del projecte «Community Team» a la demarcació de Girona.  «Community Team», liderat per la Ricky Rubio Fundation, pretén donar suport a infants de barris vulnerables a Catalunya i a Salt Lake City, als Estats Units d’Amèrica, a través de programes extraescolars que treballen els valors de l’esport com a eina educativa, principalment centrats en el món del bàsquet. A més, treballen amb grups de joves aspectes fonamentals com són la convivència i la no-discriminació per raons de gènere, raça, creences religioses, econòmiques o socials, entre d’altres.

La Diputació de Girona, conforme a la seva competència de suport als ajuntaments, consells comarcals, consells esportius i entitats socials, dona suport a aquest projecte, el benefici del qual revertirà directament en el territori i en els seus ciutadans a través d’una estratègia social que fomentarà el civisme i generarà uns valors fonamentals per als infants i joves de la demarcació.

Des del 2018, la fundació du a terme aquest projecte al barri del Raval de Barcelona, amb més de dos-cents cinquanta nens i nenes. Actualment, la fundació pretén, entre d’altres, desenvolupar el programa «Community Team» al barri de la Font de la Pólvora durant l’any 2019.

La Ricky Rubio Foundation és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat principal assistir menors sense recursos en barris de comunitats vulnerables i amb risc d’exclusió social, mitjançant activitats extraescolars en què es treballen els principis i valors per a la vida de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), a través de l’esport i concretament tant a Catalunya com a la resta de l’Estat espanyol i als EUA.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre