Inicio Catalunya / Cataluña Girona / Gerona La Diputació fa un acte de reconeixement als equips gironins més ben...

La Diputació fa un acte de reconeixement als equips gironins més ben classificats en el MIC 2019

0


Ha tingut lloc aquesta tarda al saló de plens de l’organisme, amb la participació de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona, i David Bellver i Juanjo Rovira, responsables de MICSports

Han estat guardonats equips de la UE Llagostera i del Girona FC (MICFootball); del Bàsquet Girona i l’Uni Girona (MICBasketball) i l’equip de bàsquet de la Fundació Ramon Noguera i el de futbol del MAP Abadessenc (MIC Integra)

 

Els equips gironins més ben classificats en l’edició d’enguany del MIC (Mediterranean International Cup) han rebut aquesta tarda el reconeixement de la Diputació de Girona. L’acte ha tingut lloc al saló de plens, amb la participació de Miquel Noguer, president de la corporació; David Bellver, president del MIC, i Juanjo Rovira, director de MICFootball i MICBasketball. 

En total, han estat set els equips de la demarcació guardonats. En MICFootball, la Unió Esportiva Llagostera va ser semifinalista en la categoria A2 (U18 masculina) i el Girona Futbol Club, campió de la consolació en categoria F (U19 femenina). El Bàsquet Girona va guanyar en les categories U18 i U16 masculines en el MICBasketball, mentre que l’Uni Girona va assolir el triomf en la U18 femenina. L’equip de la Fundació Ramon Noguera va ser finalista en el MIC Integra de bàsquet, mentre que el del MAP Abadessenc, finalista del grup companyonia en el MIC Integra de futbol. «En tot aquest temps, han passat pel torneig molts jugadors que en l’actualitat formen part de l’elit professional d’arreu del món. I això, sens dubte, és motiu d’orgull. Però la grandesa del MIC és que els jugadors de casa nostra, siguin de la categoria que siguin, d’equips gironins com tots vosaltres, poden competir en igualtat de condicions amb els equips de base dels millors clubs del món. I aquesta és una experiència impagable, que recordareu per sempre», ha dit el president Miquel Noguer. 

El MIC, que té lloc cada any per Setmana Santa arreu de les comarques gironines, arribarà el 2020 a la vintena edició consolidat com el torneig formatiu més prestigiós del món. La seva dimensió ha anat creixent fins a tenir en l’actualitat tres modalitats (MICFootball, MICBasketball i MIC Integra), portar unes 10.000 persones entre jugadors, entrenadors, àrbitres familiars i voluntaris, i mobilitzar al voltant de 250.000 espectadors en cada edició. «Esperem que els resultats obtinguts en aquest darrer MIC us hagin donat una empenta en aquest inici de temporada, i que hi torneu amb força el 2020. Que es vagi constatant la vostra progressió en la vida esportiva sense oblidar els valors», ha ressaltat Juanjo Rovira. 

El torneig té la continuïtat garantida a la demarcació durant quatre anys més, fins al 2023, després del protocol d’intencions que es va subscriure amb MICSports el passat mes de febrer. «La Diputació ha estat sempre al costat del MIC, per la seva aposta envers l’esport de formació; per la promoció de valors com la convivència i l’esforç, i també per la capacitat que té l’esdeveniment de portar el nom de la Costa Brava arreu del món», ha dit el president Miquel Noguer per concloure. 

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre