Inicio Catalunya / Cataluña Girona / Gerona La Diputació assisteix a la Desfilada Solidària AECC Girona

La Diputació assisteix a la Desfilada Solidària AECC Girona

0


Aquest vespre ha tingut lloc, al monestir de Sant Pere de Galligants, la segona Desfilada Solidària AECC Girona. La desfilada, que ha promogut l’Associació Espanyola Contra el Càncer Catalunya (AECC-Catalunya), ha comptat amb la presència de Teresa Brunsó, diputada delegada d’Acció Social de la Diputació de Girona.

Per segon any consecutiu, aquesta desfilada de caràcter públic compta amb models que han patit o estan patint un càncer de mama, així com amb voluntàries d’aquesta entitat. Les models, que es mouran en un escenari decorat expressament per a l'ocasió, lluiran a la passarel·la joies de Joidart i vestuari aportat per les firmes Unaunica, The Little Shop, Anita Care, Liujo, Aire de Girona, Infinit Barcelona i Francesca Marlop.

Aquest és el segon any que AECC-Catalunya organitza aquesta desfilada solidària a la ciutat de Girona, que de nou té el suport del Museu d’Arqueologia de Catalunya i de l’Ajuntament de Girona. AECC-Catalunya és una organització sense ànim de lucre formada per pacients, familiars, voluntaris i col·laboradors que treballen desinteressadament amb l’objectiu de disminuir l’impacte causat pel càncer i millorar, així, la vida de les persones.

 

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre