Inicio Catalunya Girona El diputat Jordi Camps participa en la cloenda de «Reinventa’t 2019» a...

El diputat Jordi Camps participa en la cloenda de «Reinventa’t 2019» a Girona

0


Aquest matí, a l’Auditori Palau de Congressos de Girona, ha tingut lloc la novena edició de «Reinventa’t». Jordi Camps, diputat delegat de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local i DIPLAB, ha assistit a la jornada com a representant de la Diputació de Girona per participar en l’acte de cloenda. En aquest acte també hi han participat Glòria Plana, tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Girona, i Xavier Gangonells, director de l’Associació Espanyola de Directius (AED).

Aquesta edició 2019 de la jornada «Reinventa’t» ha estat organitzada de nou per l’AED i Tribuna de Girona. Sota el títol «Lideratge 4.0. Dirigir en la Quarta Revolució Industrial» (4RI), la jornada ha plantejat, principalment, els reptes que suposa per a directius i empresaris l’arribada d’aquesta 4RI.

Durant la seva intervenció, Jordi Camps ha comentat que des de la Diputació de Girona «estem molt satisfets de donar suport, un any més, a una jornada com la d’avui, que reuneix una part molt important d’empresaris que ja porten a terme aquesta revolució 4.0». A més, ha remarcat que «la societat i la manera de relacionar-se les persones es transformaran profundament i de manera inevitable, i tant les empreses com les institucions hem d’estar preparats», i ha afegit que «a més de les transformacions tecnològiques i socials, també s’haurà de fer front a un altre gran repte: l’emergència climàtica».

«Reinventa’t 2019» a Girona ha aplegat més de cinc-cents directius, empresaris i estudiants. La jornada ha estat articulada al voltant de diverses ponències, en les quals han participat representants d’algunes de les empreses més importants que lideren aquest canvi i que ja duen a terme la transformació cap a la 4RI.

Com a novetat, enguany s’ha dut a terme una sèrie de vuit tallers que han tingut lloc alhora en diferents sales, sobre experiències d’èxit en les noves competències del lideratge 4.0, a càrrec de directius experts en cada un dels àmbits temàtics: pensament integrador, mentalitat innovadora, analítica de les decisions, capacitat de canvi, autogestió, negociació i influència, comunicació i gestió d’equips.

Així mateix, mentre tenien lloc aquests tallers, per primer any també s’ha dut a terme un espai dedicat als joves, titulat «El mercat de treball al 2020», en què se’ls han mostrat les noves competències i les tendències del mercat de treball i han pogut debatre-hi.

 

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre