Inicio Catalunya Girona Albert Piñeira participa en la presentació de Tempo sota les Estrelles 2019

Albert Piñeira participa en la presentació de Tempo sota les Estrelles 2019

0


Aquest matí, a la sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona, s’ha presentat la programació de l’onzena edició del festival Tempo sota les Estrelles, que tindrà lloc del 18 de juliol a l’11 d’agost. En l’acte hi han participat Albert Piñeira, vicepresident segon de la Diputació de Girona en funcions; Carles Ribas, tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Girona en funcions, i Albert Candela, director del festival.

Durant la presentació, Albert Piñeira ha esmentat que durant més de vint-i-cinc dies Tempo sota les Estrelles «es converteix en un punt de trobada. Un punt de trobada per a amics, famílies, parelles… però també un punt de trobada entre ciutadans i visitants. El festival s’ha convertit en un valor afegit per a la ciutat. Un reclam cultural d’estiu que se suma a tots els atractius de Girona» per esdevenir un destí de referència. Tan sols el 2018 van passar pels seus espais 32.776 visitants, un augment del 13 % respecte a l’edició de 2017.

L’edició d’enguany arriba amb una proposta de programació musical arriscada, seguint la tendència iniciada en edicions anteriors, que aposta per portar al Barri Vell de Girona la música d’artistes singulars, com és el cas dels cantants Adrià Puntí i Quimi Portet, les cantautores Bebe i Christina Rosenberg, o els internacionals Kevin Hohansen i Clarence Bekker Band. Una música en directe única i de qualitat que aporta al festival un tret diferencial perquè atregui tant el públic local com l’internacional. I és precisament en aquest punt on el festival vol incidir més aquest any. Amb el propòsit de promocionar-se internacionalment, l’organització adaptarà la seva pàgina web a diferents idiomes i es destinarà una part del pressupost a fer campanya a l’estranger.

La música de qualitat també serà present al festival de la mà del Talents Tempo, secció  amb la qual l’organització es proposa promocionar els nous talents de les comarques gironines, posant a la seva disposició l’escenari del Village Tempo per organitzar activitats culturals i musicals de tota mena i per a totes les edats. Enguany es vol potenciar aquesta secció ampliant-la en la programació.

Seran tres setmanes d’activitats ininterrompudes, on es duran a terme una trentena de concerts i activitats culturals i socials a la plaça dels Jurats i al passeig Arqueològic de Girona. Música, gastronomia de quilòmetre zero i activitats de diversa índole (Tempo Neu!, Sopar Astronòmic, Tempo Llibres o l’RSC Tempo, entre d’altres) duran a les nits de Girona la millor cultura sota les estrelles. A més, per segon any consecutiu, el festival també comptarà amb la Terrassa Tempo, un espai creat en la darrera edició destinat a acollir sopars per a grups grans o trobades d’empresa, amb vistes privilegiades a l’escenari.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre