Inicio Catalunya / Cataluña Formació professional per ocupar 120.000 persones

Formació professional per ocupar 120.000 persones

0

El Consorci per a la Formació Contínua subvenciona amb 35 milions els programes de formació professional per a l’ocupació


El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya ha resolt atorgar subvencions per al finançament dels programes de formació professional per l’ocupació que beneficiaran al voltant de 120.000 treballadors i treballadores.

L’oferta formativa disposa d’un pressupost de 35 milions d’euros. Es concreta en programes de formació de caire sectorial, focalitzada en un sector productiu concret, i de caire transversal.

Entre la formació transversal hi són els idiomes, les aplicacions informàtiques, les tecnologies d’informació i comunicació, la seguretat i salut laboral, les habilitats interpersonals o directives i la gestió empresarial.

Així mateix, es fan accions formatives específiques del treball autònom i de l’economia social.

Formació sectorial

Els sectors als que s’adrecen les accions formatives de caràcter sectorial són el de la Indústria agroalimentària, Comerç, Construcció, Educació i Formació, Metall,  Químic, Sanitat, Serveis a col·lectius i a les persones, Serveis financers, administratius i assegurances, Tèxtil, calçat i pell, Transports, Comunicacions i Mar, Turisme, Hostaleria i Joc, Altres serveis i indústries afins i els certificats de professionalitat de caràcter sectorial.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre