Inicio Catalunya Com hem de gestionar els residus?

Com hem de gestionar els residus?

0

Oberta la consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de prevenció i gestió dels residus i d’ús eficient dels recursos


La Generalitat ha obert el procés de consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de prevenció i gestió dels residus i d’ús eficient dels recursos de Catalunya. En aquesta fase, operativa fins el 5 d’agost, els interessants en la consulta poden fer les seves aportacions, que seran posteriorment valorades per l’Agència de Residus de Catalunya (ARC).

La futura llei ha de permetre alinear les polítiques que Catalunya haurà d’emprendre en els propers anys amb les establertes per la Unió Europea i donar compliment a la normativa en matèria de canvi climàtic.

Participació en línia i presencial

La consulta és oberta a tothom i s’adreça, en particular, a l’Administració local, al sector empresarial, a agents vinculats al sector dels residus, com transportistes, gestores, o consultores, al sector tecnològic, al  sector acadèmic i de recerca, i a agents de l’economia social, entitats ambientalistes i teixit associatiu en general. Posteriorment a aquesta consulta es preveu, que es porti a terme un procés participatiu amb sessions presencials dinamitzades i d’altres formes proactives de debat.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre