Inicio Catalunya / Cataluña 1,1 millones de euros para mejorar la red de parques metropolitanos

1,1 millones de euros para mejorar la red de parques metropolitanos

0

Las subvenciones se destinarán a los parques de Torreblanca, Can Vidalet, Can Mercader, Can Solei y Ca l’Arnús, Can Buxeres y Les Aigües

Can Solei i Ca l’Arnús en Badalona

El Govern ha acordat autoritzar una subvenció del fons europeu FEDER d’1,177.685 euros a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a la restauració i millora de la xarxa de parcs metropolitans amb valor patrimonial.

Els ajuts cobreixen el 50% del cost total del projecte, que suma 2.355.371 euros.

Els ajuts es destinaran a sis actuacions en els parcs històrics que formen la xarxa de 51 espais verds que gestiona l’Àrea. El programa inclou una setena actuació relacionada amb l’educació ambiental i la visibilitat dels resultats del projecte.

Cal remarcar la importància dels parcs en la vida metropolitana, perquè aporten valors ambientals, naturals i paisatgístics, i també compleixen una funció de cohesió social molt important. A més, aquests espais verds mantenen elements del patrimoni cultural i arquitectònic que s’han de conservar.

Así, las seis actuaciones prevén la restauración y mejora de los parques de Torreblanca (Sant Joan Despí y Sant Just Desvern); Can Vidalet (Esplugues de Llobregat); Can Mercader (Cornellà de Llobregat); Can Solei i Ca l’Arnús (Badalona); Can Buxeres (Hospitalet de Llobregat) y Les Aigües (Montcada i Reixac).

Más información

Nota de prensa

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Nombre